ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївпастранс закупить ще 10 трамваїв з низькою підлогою

Київпастранс закупить ще 10 трамваїв з низькою підлогою

Комунальне підприємство Київпастранс підписало договір з компанією Татра-Юг про постачання 10 низькопольних трамвайних вагонів за 428,8 млн гривень

Комунальне підприємство Київпастранс підписало договір з компанією Татра-Юг про постачання 10 низькопольних трамвайних вагонів за 428,8 млн гривень.

Про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro, передають Українські Новини.

Згідно з умовами контракту, довжина вагонів має бути більшою за 26 м, частка низької підлоги - не менш ніж 70%. Місць для сидіння має бути не менш ніж 50.

Трамваї мають бути придатними для експлуатації на трамвайній колії шириною 1 524 мм, кривих ділянках колії радіусом 20 м і за висоти пасажирської платформи 360 мм.

Татра-Юг є спільним українсько-чеським підприємством з виробництва трамвайних вагонів з локалізацією виробництва до 95%. Трамваї виробляються на площах Південмашу у Дніпрі.

Компанія створена в 1993 році, за час існування розробила і випустила 5 типів трамвайних вагонів, 4 з яких є в серійному виробництві. Трамваї компанії експлуатуються в 22 містах України.

У лютому минулого року компанія після перемоги в тендері підписала контракт на поставку 15 зчленованих трамвайних вагонів до Єгипту, отримавши замовлення оновити рухомий склад найстарішої трамвайної системи в Африці.

 

 
Коментарі (0)