ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКиївщина отримає 27 млн ​​гривень інфраструктурної субвенції

Київщина отримає 27 млн ​​гривень інфраструктурної субвенції

Кабінет міністрів розподілив майже 2 млрд гривень субвенції з держбюджету на реалізацію і реконструкцію інфраструктурних проектів

 

Кабінет міністрів розподілив майже 2 млрд гривень субвенції з держбюджету на реалізацію і реконструкцію інфраструктурних проектів. До бюджету Київської області має надійти 27 млн ​​гривень на будівництво дитячого садка в с. Бобриця і реконструкцію басейну в Славутичі.

Про це стало відомо з розпорядження Кабміну №975-р.

"Відповідно до ч. 6 ст. 108 Бюджетного кодексу України затвердити розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об'єктів соціально-культурної сфери ", - йдеться в розпорядженні.

Згідно з документом, 20 млн гривень було виділено на будівництво дитячого садка (на 180 учнів) в с. Бобриця (Києво-Святошинський район, після укрупнення районів Бучанський район, Київська обл.) По вул. Шкільна, 6.

Також 7 млн ​​гривень було виділено на реконструкцію басейну в Славутичі (Вишгородський район, Київська обл.) По вул. Київський квартал, 16.

Всього на реконструкцію інфраструктурних проектів, Кабмін виділив 1 млрд 958 млн 680 тис. Гривень, з них - 5 млн гривень надійде до бюджету Вінницької області, 555 млн млн гривень - до бюджету Дніпропетровської області, 6,5 млн гривень - до бюджету Житомирської області, 80 млн гривень - до бюджету Закарпатської області, 197,1 млн гривень - до бюджету Львівської області, 14 млн 762 тис. гривень - до бюджету Миколаївської області, 35 млн гривень - до бюджету Полтавської області, 27 млн ​​гривень - до бюджету Рівненської області, 18 млн гривень - до бюджету Сумської області, 274 млн гривень - до бюджету Черкаської області та 50,5 млн гривень - до бюджету Чернігівської області.

Також 20 млн виділено Дружківської громаді (Донецька обл), 125 млн 718 тис. Гривень - Сєвєродонецької громаді (Луганська обл.), 20 млн гривень - Маяковський громаді (Одеська обл.) І 20 млн гривень - Песоченський громаді (Харківська область).

Нагадаємо, уряд затвердив порядок та умови надання субвенції місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури. 100 млн гривень виділяються на покупку в лізинг комунальної техніки. Найбільша заявка від громади не повинна перевищувати третини цієї суми.

 

 

 
Коментарі (0)