ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиївщина виробила рекордну кількість електроенергії

Київщина виробила рекордну кількість електроенергії

На Київщині зафіксували рекордне виробництво електроенергії через паводок на Дніпрі. Про це повідомив керівник компанії «Укргідроенерго» Ігор Сирота в ефірі національного телемарафону

 

На Київщині зафіксували рекордне виробництво електроенергії через паводок на Дніпрі. Про це повідомив керівник компанії «Укргідроенерго» Ігор Сирота в ефірі національного телемарафону. За його словами, внаслідок ранньої повені гідроелектростанції виробляють близько 65 млн кВт-год електроенергії щодня. 

Рівень Дніпра у межах Києва піднявся до абсолютного максимуму з початку 2024 року. За останні 7 днів рівень Дніпра в межах столиці зріс на понад 60 см. При чому спостерігається значне коливання води протягом доби через збільшення скидів води з Київського водосховища через пропуск весняної повені. 

Раніше повінь починалася у квітні, але вже другий рік поспіль паводок починається на початку лютого. За спостереженнями гідроенергетиків, зараз позначки води та припливу тримаються на рівні минулого року. Для енергосистеми така ситуація є сприятливою. Що стосується підтоплень, то фахівці зазначають, що останні позначки щодо набору водосховищ на сьогодні не зафіксовані.

Приобрести настольный кулер для воды по доступной цене, можно воспользовавшись сайтом https://el-good.com/kuler-dlya-vody/kuler-nastolnyu/. Широкий ассортимент продукции, шаги и рекомендации по установке.

 
Коментарі (0)