ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиївщина «за волосину» від віялових відключень електрики

Київщина «за волосину» від віялових відключень електрики

У Київській області ввели графіки аварійних відключень електроенергії для населення. Жителів області від відсутності світла в пікові години відділяє лише команда диспетчера центральної енергетичної системи країни.

Енергопостачальна компанія «Київобленерго» з учорашнього дня, 23 вересня, ввела графіки аварійних відключень. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Зокрема, зазначається, що відключення здійснюються у зв'язку з порушенням балансу між виробництвом і споживанням електроенергії та її дефіцитом в об'єднаній енергетичній системі України.

Проводити відключення будуть за командою диспетчера центральної енергетичної системи країни.

«Тривалість і обсяги відключень електроенергії в подальшому будуть регламентовані диспетчером центральної енергетичної системи України», - йдеться в повідомленні «Київобленерго».

При цьому в компанії підкреслюють - графіки аварійних відключень узгоджені з органами місцевого самоврядування.

Нагадаємо, Міненерго наказало енергопостачальним компанія розробити графіки віялових відключень світла на початку вересня. Відключення повинні проводиться за погодженими з облдержадміністрацією графіками під час ранкових і вечірніх пікових навантажень, орієнтовно в 9:00-11:00 та о 20:00-22:00. Графіки вводяться в дію протягом 10-15 хвилин після розпорядження головного диспетчера електроенергетичної системи України.

 
Коментарі (0)