ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКиївщину більше інших регіонів обмежують у подачі світла

Київщину більше інших регіонів обмежують у подачі світла

Енергетики заявляють про несправедливі обмеження для різних міст та регіонів у подачі світла

 

Енергетики заявляють про несправедливі обмеження для різних міст та регіонів у подачі світла. Про те, що не в усіх регіонах однаково відключають електрику, повідомив топ-менеджер YASNO Сергій Коваленко.

«Ми вже бачимо дуже помітні сигнали, що не в усіх регіонах однаково задіюють обмеження. І це питання до відповідних органів контролю. Помітно, що і Київ, і Дніпропетровський регіон обмежують чи не найбільше. Якщо кажуть про справедливий розподіл по країні, так не має бути», — написав Сергій Коваленко.

Були заяви енергетиків про полегшення, які прийдуть після виходу з ремонту одного атомного блока.

«Але столиця цього поки не відчула — чому так треба з‘ясовувати. Сьогодні для Одеси і Львова вдень скасували обмеження. Хочеться порадіти за них і трохи позаздрити. А ще хочеться дізнатися причини таких різних підходів до регіонів», — зазначив Коваленко.

Він також нагадав, що у третій тиждень липня природа побила кілька історичних температурних рекордів по Києву та Україні. Й поступово спека починає спадати. Але вона вже далась взнаки на стані обладнання у мережах.

«Багато обладнання як у мереж, так і в ОСББ/керуючих компаній не витримують навантажень. Збої в роботі автоматики або аварії на мережах траплялися у 2% від усіх будинків», — розповів енергетик.

 

 

 
Коментарі (0)