ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа снігоборотьбу у столиці вийшли тисячі комунальників

На снігоборотьбу у столиці вийшли тисячі комунальників

У Києві сьогодні через погіршення погодних умов прибирати вулиці міста від снігу вийшло більше 5 тисяч комунальників. Крім цього, у столиці задіяно більше 4 сотень снігоприбиральної техніки.

У Києві сьогодні вулиці від снігу прибирають майже 5 тисяч працівників комунальних служб столиці. Це пов’язано з погіршенням погодних умов та значними опадами, - повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Крім того, для очищення столиці від снігу задіяно 420 одиниць снігоприбиральної техніки. Також використовується близько 250 одиниць техніки житлово-експлуатаційних організацій.

«У дворах та міжквартальних проїздах, куди обмежений доступ для великогабаритної механізації, чищення та посипання території здійснюється зусиллями працівників ЖЕО. Наразі близько 4,8 двірників прибирають двори та проїзди», - говорять у КМДА.

Відтак, міська влада просить водіїв не паркувати свої автівки на проїжджі частині, щоб не заважати роботі комунальників.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  київські комунальники продовжують обробляти столичні автошляхи піском та сіллю. Лише протягом минулої доби було використано близько 2 тис. тонн піщано-соляної суміші.

 
Коментарі (0)