ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївський метрополітен проведе тендер на будівництво метро на Виноградар

Київський метрополітен проведе тендер на будівництво метро на Виноградар

Сума тендерного забезпечення, як і мінімальний крок ціни, становить 31,6 млн гривень. У планах - виконати роботи за півтора року.

Сума тендерного забезпечення, як і мінімальний крок ціни, становить 31,6 млн гривень. У планах - виконати роботи за півтора року.

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії метро від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на оголошення в системі Prozorro.

Зокрема, планується побудувати ділянку з електродепо у Подільському районі (від станції "Сирець" до станції "Проспект Правди" з двома станціями ("Мостицька", "Проспект Правди") і ділянкою вилочного відгалуження в бік станції "Виноградар" (перша черга будівництва).

Документи на участь у тендері приймаються до 19 лютого 2018 року. Початок аукціону - о 13:16 7 березня.

Сума тендерного забезпечення, як і мінімальний крок ціни, становить 31.6 млн гривень. У планах - виконати роботи за півтора року.

За підсумками 2017 року послугами "Київського метрополітену" скористалося 498,4 млн пасажирів, що на 2,8% більше, ніж роком раніше.

Найбільш завантаженою вже традиційно стала станція "Лісова". За рік нею скористалося більше 21.4 млн киян та гостей столиці. Найменший попит на червоній лінії у станції "Дніпро". 

Як повідомлялося раніше, велика  трійка операторів домовилася провести тендер на нового підрядника для будівництва мережі в київському метрополітені.

Зокрема, будівництво нової мережі може коштувати близько 300 млн грн. Китайський Huawei, який є один з основних постачальників телеком-обладнання в Україні, оцінив витрати в близько 270 млн гривень.

3G і 4G повинні з'явиться в київському метрополітені в кінці 2018 - початку 2019 року.

Нагадаємо, тільки 16,5% абонентів мобільних операторів зможуть скористатися 4G.

 

 
Коментарі (0)