ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаКиївський сміттєспалювальний завод закривають на ремонт

Київський сміттєспалювальний завод закривають на ремонт

МСЗ «Енергія» закривається на ремонт, який триватиме з 15.08.2018 по 15.09.2018 року.

МСЗ «Енергія» закривається на ремонт, який триватиме з 15.08.2018 по 15.09.2018 року.

На даний момент роботи на підприємстві зі спалювання відходів все ще тривають, для столиці виробляється теплова енергія. Для початку ремонту потрібно повністю очистити бункер і котли, щоб вони були порожніми. Підприємство цілеспрямовано зупиняє роботу обладнання для його ретельного огляду.

Завод відзначає тридцятиріччя від дня початку своєї роботи. Його обладнання на даний момент сильно зношене, і тому підлягає регулярній перевірці, ремонту і сервісу. Для підготовки його до нового опалювального сезону потрібно терміновий ремонт, підкреслили в прес-службі.

В ході ремонтних робіт планується заміна металевої захисної системи ТПВ, засувок загального паропроводу і трубопроводів водяного харчування котлів, часткова перекладка теплотраси з заводу в Київ. Після закінчення ремонту підприємство знову буде приймати і спалювати сміття.

«Енергія» - єдиний сміттєспалювальний завод в країні, що працює на прийом і утилізацію 0,75 кілотонн ТПВ столиці щодня. Теплоенергія від спалювання сміття повністю забезпечує гарячою водою жителів житлового масиву «Позняки».

 

 
Коментарі (0)