ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиївтеплоенерго планує через суд повернути борги у 1,5 млрд грн

Київтеплоенерго планує через суд повернути борги у 1,5 млрд грн

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" звернулося до правоохоронних органів та до Національної комісії з регулювання ринку електроенергії та комунальних послуг (НКРЕКП) через борг у 1,5 млрд гривень

 

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" звернулося до правоохоронних органів та до Національної комісії з регулювання ринку електроенергії та комунальних послуг (НКРЕКП) через борг у 1,5 млрд гривень. Заборгованість виникла у однієї з компаній за користування мережами.

Про це інформує пресцентр комунпідприємства.

Як зазначають у пресслужбі, йдеться про заборгованість, яку накопичило ТОВ "Євро-Реконструкція" за користування мережами "Київтеплоенерго".

У підприємстві наголошують, що останні три роки компанія не платила за користування муніципальними тепловими мережами, формуючи великий борг.

Через це "Київтеплоенерго" направило відкрите звернення до регулятора та в правоохоронні органи з проханням терміново врегулювати ситуацію.

"Справа про стягнення заборгованості вкотре розглядається у Верховному суді", — повідомили у пресцентрі комунпідприємства.

Нагадаємо, українські споживачі природного газу під час війни наростили рекордні борги. У зв'язку з цим державна компанія "Нафтогаз України" вирішила звернутися до послуг колекторів.

 

 

 
Коментарі (0)