ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Київводоканал» у жовтні проводив нарахування за воду за двома тарифами

«Київводоканал» у жовтні проводив нарахування за воду за двома тарифами

В "Київводоканалі" розповіли жителям столиці, як з'явилася вже плата за холодну і гарячу воду за минулий місяць, так як в жовтні почали діяти нові підвищені тарифи

В "Київводоканалі" розповіли жителям столиці, як з'явилася вже плата за холодну і гарячу воду за минулий місяць, так як в жовтні почали діяти нові підвищені тарифи.

Про це йдеться в повідомленні "Київводоканалу".

При проведенні нарахувань за все три послуги (поставка холодної води і відведення холодної та гарячої води) враховано два тарифи - до 13 жовтня включно і після 14 жовтня.

"Щоб уникнути плутанини в розрахунках за двома тарифами, в платіжці буде вказана розрахункова вартість послуг за жовтень 2018 - тобто середнє арифметичне тарифу, який діяв до 13 жовтня 2018, і тарифу, який почався від 14 жовтня 2018. Отже, у вартість входить: централізоване постачання і відведення холодної води в жовтні - 18,377 грн / 1 куб. м; централізоване постачання холодної води в жовтні - 9,543 грн / 1 куб. м централізоване відведення гарячої води в жовтні - 8,845 грн / 1 куб. м ", - пояснили в водоканалі.

На підприємстві уточнили, що перерахунок буде проведений автоматично білінгової системою. Інформація про тарифи буде розміщена в платіжці.

Раніше повідомлялося, що Київська міська державна адміністрація знизила на 27% тариф на опалення для будинків без лічильника тепла.

 НАК "Нафтогаз України" озвучив нові тарифи на "блакитне" паливо для населення і підприємств, які починають діяти з 1 листопада.

 

 
Коментарі (0)