ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКитай планує вкластися в українську гідроенергетику

Китай планує вкластися в українську гідроенергетику

Посольство України в Китаї повідомило про зароджується інвестиційному інтересі від китайської компанії China Gezhouba Group Corporation, яка займається будівництвом об'єктів гідроенергетики

Посольство України в Китаї повідомило про зароджується інвестиційному інтересі від китайської компанії China Gezhouba Group Corporation, яка займається будівництвом об'єктів гідроенергетики.

«З метою успішної реалізації взаємних інтересів керівництва CGGC надані рекомендації посольства щодо взаємодії із зацікавленими органами влади в Україні, а також висловлено готовність забезпечити дипломатичний супровід відповідним інвестиційним проектам«, - зазначено на сторінці посольства в Facebook.

Відомо, що китайська держкомпанія працює з 1970 року, спеціалізуючись на будівництві об'єктів гідроенергетики в Китаї і за його межами. Найбільш відомим об'єктом компанії стало будівництво найбільшої в світі дамби "Three Gorges» (провінція Хубей). Тепер китайська компанія є учасником схожих проектів в усьому світі, здійснюючи їх будівництво і співфінансування.

Нагадаємо, що експорт КНР в доларовому вираженні виріс на 7,2%, а імпорт впав на 1,4%. Такі дані надало Головне митне управління країни.

При цьому експерти прогнозували зовсім інші показники. Наприклад, фахівці заявляли, що експорт Китаю впаде на 0,2% в порівнянні з 2019 роком, а імпорт, навпаки, виросте на 1%. Відомо, що в червні експорт КНР в доларовому еквіваленті зріс на 0,5% в порівнянні з минулим роком, а імпорт став більше на 2,7% за той же період.

Раніше повідомлялося, що Гарант Конституції України поставив підпис під указом про тимчасове запровадження безвізового режиму для громадян Китайської Народної Республіки, які прибувають в нашу державу, як туристи.

Акт склали і підписали з метою розвитку дружніх відносин між країнами, а також на благо стимуляції двостороннього співробітництва в туристичній галузі.

 

 
Коментарі (0)