ГоловнаНовини ЖКГКияни восени отримають соціальну картку

Кияни восени отримають соціальну картку

Перші випробування універсального електронного платіжного документа відбудеться вже 1 жовтня. Як заявив заступник голови Київської міської адміністрації Руслан Крамаренко в ефірі програми «Столиця. Спецпроект», 8 серпня відбудеться презентація концепції Соціальної картки киянина. «Ми провели засід

Перші випробування універсального електронного платіжного документа відбудеться вже 1 жовтня.

Як заявив заступник голови Київської міської адміністрації Руслан Крамаренко в ефірі програми «Столиця. Спецпроект», 8 серпня відбудеться презентація концепції Соціальної картки киянина.

«Ми провели засідання робочої групи, і в понеділок буде презентація концепції Соціальної картки киянина. В принципі, зараз залишилися тільки тендери на конкурсні процедури. Я думаю, що з 1 жовтня ми вже запустимо певну категорію жителів в експериментальному порядку, а з Нового року ми зможемо в повному обсязі надавати такі послуги», - розповідає Р.Крамаренко.

Нагадаємо, що соціальна картка киянина - проект не новий. Розмови про введення в широке користування своєрідного електронного гаманця для зберігання особистої інформації та здійснення розрахункових операцій.

Джерело - Kievpress

 
Коментарі (0)