ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Кличко доручив перевести ТЕЦ на економний режим із-за складної ситуації в енергетиці

Кличко доручив перевести ТЕЦ на економний режим із-за складної ситуації в енергетиці

Мер столиці Віталій Кличко доручив перевести ТЕЦ на економний режим роботи унаслідок складної ситуації в енергетиці, це він заявив в ефірі телеканалу “Київ”, повідомляє прес-служба міського голови.   За його словами, запас вугілля на ТЕЦ ТОВ “Єврореконструкція” на сьогод
Мер столиці Віталій Кличко доручив перевести ТЕЦ на економний режим роботи унаслідок складної ситуації в енергетиці, це він заявив в ефірі телеканалу “Київ”, повідомляє прес-служба міського голови.
 
За його словами, запас вугілля на ТЕЦ ТОВ “Єврореконструкція” на сьогоднішній день становить 25 тис. тонн. “У нормальному режимі роботи, не економлячи, цього вистачить майже на місяць,” — сказав В.Кличко.
 
У той же час мер Києва унаслідок складної ситуації в енергетиці країни доручив перевести ТЕЦ на економний режим роботи.
 
Зокрема задіяно парові котли, які працюють на вугіллі, і водогрійні котли, що працюють на природному газі.

“У такому режимі тих запасів вугілля, які є, вистачить на 50 днів. Киянам не потрібно хвилюватися. Загрози для міста Києва немає. Ситуація під контролем. Не потрібно панікувати і поширювати чутки,” — запевнив В.Кличко. 

 
Коментарі (0)