ГоловнаНовини ЖКГТранспортКличко повідомив, коли відкриють Подільсько-Воскресенський міст

Кличко повідомив, коли відкриють Подільсько-Воскресенський міст

Подільсько-Воскресенський міст активно добудовується, і мер Києва повідомив не тільки деталі поточного стану робіт, але і дату відкриття переходу

Подільсько-Воскресенський міст активно добудовується, і мер Києва повідомив не тільки деталі поточного стану робіт, але і дату відкриття переходу.

Як повідомили в прес-службі КМДА з посиланням на заяву мера Києва В.Кличко, роботи на об'єкті здійснюються ударними темпами. На сьогоднішній день відбувається демонтаж крайніх опор та встановлення балок автопроїзда, буріння паль в районі Русанівської озера з установленням бар'єрної огорожі та облаштуванням тротуарів.

З осені 2018го року будівельники встановили заплановані 19 в'язів. Сьогодні вони замикають стики арки з облаштуванням лівоповоротного з'їзду. Також облаштовується дорожнє покриття з'їзду на острів Рибальський. Відкриття моста багато років очікують жителі району Троєщина, підкреслили в прес-службі. Але Подільсько-Воскресенський міст вже багато років стоїть у недобудованому вигляді.

Однак вже протягом року місто веде добудову переходу. Після демонтажу іржавих конструкцій і установки необхідних елементів конструкції влітку міст буде виглядати зовсім не так страхітливо, як виглядав довгий період в «замороженому» стані.

Якщо існуючі темпи будівництва вдасться зберегти (представники влади висловили впевненість в цьому), то до кінця 2020го року (кінець осені - початок зими) автомобільне сполучення між правим і лівим берегом через Подільсько-Воскресенський міст буде відкрито. Після цього влада перейдуть до другого етапу: будівництва гілки метрополітену на Троєщину.

 

 
Коментарі (0)