ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКличко повідомив про нестачу працівників комунальних служб у Києві

Кличко повідомив про нестачу працівників комунальних служб у Києві

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про нестачу 6500 працівників комунальних служб, включаючи водіїв та будівельників.

 

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про нестачу 6500 працівників комунальних служб, включаючи водіїв та будівельників. Це пов'язано з війною та мобілізацією, місто навчає жінок "чоловічим професіям".

У Києві існує дефіцит працівників комунальних служб. Наразі є приблизно 6500 вакансій, серед яких водії, машиністи метро, будівельники, працівники ЖКГ. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко в ефірі Київ24, передає УНН.

"Нам не вистачає робочих рук в нашому місті. Це пов’язано з війною. Також не таємниця, що більше 120 тис. киян переважна більшість чоловіки одягнули військову форму, взяли у руки зброю, захищають нашу державу. Йде мобілізація і це також пов’язані процеси з мобілізацією, що в нас не вистачає працівників чоловічих професій і дефіцит кадрів достатньо великий. Ми озвучували цифру в 6,5 тис. вакансій, які є на сьогодні. Це водії, машиністи метро, будівельники, працівники ЖКГ. Багато професій. Ми забезпечуємо життєдіяльність нашого міста обмеженим числом працівників, але зараз також робимо все, щоб також навчати жінок чоловічим професіям", - сказав Кличко.

 

 

 
Коментарі (0)