ГоловнаВибір редакціїТеплоенергетикаКличко вважає, що розрив договору з «Київенерго» не матиме наслідків для киян

Кличко вважає, що розрив договору з «Київенерго» не матиме наслідків для киян

Розрив договору з "Київенерго" не матиме наслідків для мешканців Києва, це заявив мер Києва Віталій Кличко
Розрив договору з "Київенерго" не матиме наслідків для мешканців Києва, це заявив мер Києва Віталій Кличко, передає прес-служба КМДА.
 
"Столична влада сьогодні робить все, щоб значно підвищити якість послуг з теплопостачання", - вважає мер.
 
Він нагадав, що в столиці було створене спеціалізоване комунальне підприємство "Київтеплоенерго", яке має опікуватися розвитком та модернізацією теплового господарства міста. Кличко відзначив, що контракт з "Київенерго" закінчується наприкінці цього року, посеред опалювального сезону. Однак, щоб не наражати місто на ризик зриву опалювального сезону, до його завершення, тобто до квітня 2018 року, ще працюватиме "Київенерго".
 
"Ми готуємося до різних варіантів подальшого управління міським теплогосподарством. З одного боку, спілкуємося з іноземними компаніями, що мають великий досвід управління в сфері теплоенергії. А з іншого боку - можливо, місту потрібно буде взяти ці ресурси в своє управління. І ми повинні мати підготовлених фахівців, які зможуть виконувати ті функції, що зараз покладені на "Київенерго", - сказав Віталій Кличко. 
 
При цьому столичний голова вважає, що така заміна в управлінні не повинна мати наслідків для мешканців Києва. 

Він додав, що господарство, яким зараз керує "Київенерго", на жаль, перебуває в занедбаному стані, а столичні тепломережі знаходяться в критичному стані. 

 
Коментарі (0)