ГоловнаПослугиЖитлоКлімат-контроль у системі смартбудинку: основні функції та можливості

Клімат-контроль у системі смартбудинку: основні функції та можливості

“Розумний” будинок являє собою систему датчиків і технологій, що інтегруються в єдину систему та дозволяють керувати та налаштовувати її за допомогою смартфона, планшета, комп'ютера

“Розумний” будинок являє собою систему датчиків і технологій, що інтегруються в єдину систему та дозволяють керувати та налаштовувати її за допомогою смартфона, планшета, комп'ютера або вбудованої сенсорної панелі. Ключовим компонентом у роботі обладнання є центр керування, який забезпечує взаємодію з іншими пристроями, отримує від них інформацію та передає її власнику через мобільний додаток.

Якщо вам потрібен “розумний будинок” під ключ, — обов’язково звертайтеся до професіоналів https://thecaresmart.com/. Ми рекомендуємо сервіс The Care Smart, який пропонує повний спектр послуг зі встановлення та налаштування необхідного обладнання. 

 

Смартбудинок має широкі функції, він автоматизує безліч побутових процесів. Наприклад, одним із ключових функцій системи є клімат-контроль. Саме про нього ми поговоримо далі у статті. 

Що таке кліматична система 

Клімат-контроль у “розумному будинку” https://thecaresmart.com/comfort.html — це сучасне передове рішення для створення комфортних умов проживання. Комплекс обладнання включає різноманітні пристрої, які регулюють температуру та вологість повітря в приміщенні, а також забезпечують його очищення від пилу.

Основний функціонал клімат-контролю

 

Система контролю клімату вдома дозволяє регулювати різні параметри за допомогою датчиків та системи управління:

 

  1. Температуру повітря.
  2. Вологість повітря.
  3. Рівень CO2 в повітрі.
  4. Температуру гарячої води у крані.

Ви з легкістю можете налаштувати зручні для вас параметри, такі як температура +22 ℃, відносна вологість 55% і рівень CO2 600 ppm. Навіть під час зміни погодних умов на вулиці, система клімат-контролю забезпечує стабільні параметри у вашому будинку.

Принцип роботи клімат-контролю

Автоматична система клімат-контролю гарантує високий рівень зручності для мешканців. Зміни в зовнішній температурі непомітні всередині, оскільки температура в приміщенні завжди залишається стійкою. Завдяки клімат-контролю котел або тепловий насос автоматично генерують необхідну енергію без необхідності ручного регулювання потужності. Система вентиляції також функціонує в автоматичному режимі, забезпечуючи подачу свіжого повітря для підтримки оптимального рівня вуглекислого газу у приміщенні.

Які можливості надає система кліматичного контролю

Обладнання дозволяє користувачеві налаштовувати безліч параметрів відповідно до власних потреб:

 

  1. Температура повітря: встановлення оптимальної позначки за допомогою опалювання, кондиціонування, теплового насоса або котла.
  2. Рівень вуглекислого газу за допомогою системи вентиляції.
  3. Вологість.
  4. Підготовка теплої води через систему гарячого водопостачання.
  5. Часові налаштування: можливість регулювання вказаних параметрів протягом різних годин доби.

 

Крім того, за допомогою системи ви легко можете встановити різну температуру в окремих приміщеннях.

 

 
Коментарі (0)