ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарківські трамваї поїдуть за новими маршрутами

Харківські трамваї поїдуть за новими маршрутами

Трамваям Харкова заборонили проїзд однією в з вулиць міста. Причиною цього є проведення ремонту на одній з підстанцій. Тож, маршрути електротранспорту зазнають змін.

У Харкові завтра з 6:00 і до 1 листопада 4:00 рух трамваїв проспектом Тракторобудівників – на ділянці від Салтикіського шосе до ст. «Південно-Східна»  буде заборонено. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Причинами припинення курсування електротранспорту є проведення планових ремонтних робіт на підстанції «Південкабель» АК «Харківобленерго».

У цей час трамваї курсуватимуть наступним чином:

частина маршруту №26: ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - ст. «Журавлівський гідропарк»;

частина маршруту №26: ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - пров. Салтівський - вул. Академіка Павлова - вул. Віринська - вул. Матюшенка - вул. Весніна - парк ім. Горького;

трамвай №23: ст. «Салтівська» - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - ст. «602 м/р»;

трамвай №16: ст. «Салтівська» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - ст. «Журавлівський гідропарк».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові сьогодні обмежили рух транспорту на вул. Артема. Зокрема, заборона на проїзд стосується ділянки від вул. Олеся Гончара до пров. Артема. Рух там буде перекрито до 20:00.

 
Коментарі (0)