ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКількість субсидіантів через подорожчання газу не зросте - А.Рева

Кількість субсидіантів через подорожчання газу не зросте - А.Рева

Міністерство соціальної політики не очікує зростання кількості одержувачів субсидії й розміру субсидій внаслідок подорожчання газу, оскільки зростання тарифів компенсується підвищенням мінімальних зарплат і пенсій у 2018 році
Міністерство соціальної політики України не очікує зростання кількості отримувачів субсидії та розміру субсидій внаслідок подорожчання газу, оскільки зростання тарифів компенсується підвищенням мінімальних зарплат і пенсій у 2018 році, це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева після засідання уряду.
 
"На 23,5% піднімається тариф на газ, а в середньому зарплати та пенсії за попередні періоди, які враховуються під час обчислення, вони теж приблизно збільшились на цей показник. Кількість субсидіантів і розмір необхідної субсидії та кількість субсидії залишаться на рівні минулого року", - зазначив Андрій Рева.
 

Нагадаємо, раніше Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевняв, що неприємних сюрпризів під час опалювального сезону не буде. Ціна на газ для населення не буде підвищуватися до кінця поточного опалювального сезону. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
24 Жовтня 2018 p. 18:18
Субсидії відмінили і люди перестали платить за компослуги.