ГоловнаНовини ЖКГТранспортКМДА може переглянути рішення про зупинку транспотру під час тривог

КМДА може переглянути рішення про зупинку транспотру під час тривог

Понад 6 тисяч підписів набрала чергова петиція від киян із закликом скасувати зупинку наземного громадського транспорту під час повітряної тривоги

 

 

Понад 6 тисяч підписів набрала чергова петиція від киян із закликом скасувати зупинку наземного громадського транспорту під час повітряної тривоги. Пропозицію розгляне столична влада. Про це йдеться у повідомленні на сайті Київської міської ради.

Петицію зареєстрував 8 березня 2024 року Максим Потапенко. Менше ніж за місяць вона набрала необхідну для розгляду кількість голосів. В описі статусу петиції зазначено, що пропозиція вже перебуває «на розгляді».

Автор ініціативи зазначає, що під час повномасштабної війни у Києві під час повітряних тривог зупиняється весь наземний комунальний транспорт, а маршрутні автобуси, таксі, приватний транспорт продовжують їздити.

На думку киянина, це призводить до занепаду громадського транспорту, втрачання коштів міським бюджетом, запізненням людей на навчання/роботу і зайвих витрат пасажирів при пересадках.

Ініціатор петиції переконаний, що від практики зупинки громадського транспорту під час тривоги нині варто відмовитись, бо «Київ вже добре прикритий ППО, в місто повернулося дуже багато людей і тривог стало менше», водночас столиця залишається єдиним містом, де до відбою тривоги зупиняють автобуси, тролейбуси і трамваї.

Це вже сьома петиція проти зупинки громадського транспорту в Києві, яка набрала понад 6000 голосів.

 

 

 
 
 
 
 
Коментарі (0)