ГоловнаНовини ЖКГТранспортКМДА просить правоохоронців розслідувати неякісне будівництво тунелю

КМДА просить правоохоронців розслідувати неякісне будівництво тунелю

КМДА просить правоохоронців розслідувати неякісне будівництво тунелю

 

Міська влада звернеться до правоохоронних органів із заявою про кримінальне правопорушення щодо розробки проєктної документації будівництва перегінного тунелю між станціями метро "Деміївська"-"Либідська".

Про це заявив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор під час ефіру на ТРК "Київ".

"Міська влада звернеться  до правоохоронних органів із заявою про вчинення кримінального правопорушення з метою встановлення якості проєктної документації будівництва ділянки метро на Оболонсько-Теремківській лінії, а також щодо відповідності виконання будівельних робіт у складних геологічних умовах на ділянці між станціями "Деміївська"-"Либідська", – зазначив Руслан Кандибор.

За його ловами, Метрополітен замовляв свою експертизу у науково-дослідній судовій експертній установі, за висновками якої першоджерелом ситуації, що виникла, була неякісна проєктна документація та неякісне саме будівництво.

Нагадаємо, що перегінні тунелі між цими станціями споруджувалися у 2008-2010 роках в поймі річки Либідь підземним способом у складних гірничо-геологічних умовах, при штучному водозниженні, із застосуванням механізованого та немеханізованого способів.

 

 

 
Коментарі (0)