ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКМДА замовила розробку схеми теплопостачання столиці за 17,09 млн гривень

КМДА замовила розробку схеми теплопостачання столиці за 17,09 млн гривень

Департамент ЖКІ КМДА за результатами тендеру замовив ВП «Київський обласний експертний центр енергоефективності» ДП «Київоблбудінвест» Київської ОДА розробку схеми теплопостачання Києва на десять років за 17,09 млн гривень
Департамент житлово-комунальної інфраструктури КМДА 22 жовтня за результатами тендеру замовив ВП «Київський обласний експертний центр енергоефективності» ДП «Київоблбудінвест» Київської ОДА розробку схеми теплопостачання Києва на десять років за 17,09 млн грн. 
 
Інформація про це є у системі «Прозорро», повідомляють Наші гроші.
 
До кінця 2020 року мають розробити «Схему теплопостачання м. Києва на період до 2030 року». Зокрема проаналізують стан системи централізованого теплопостачання міста, нададуть послуги і проведуть розрахунки з розвитку, розроблять і представлять варіанти оптимізації, сформують вичерпний перелік потенційних проектів модернізації, виконають графічну частину за допомогою ресурсів електронної гідравлічної моделі системи теплопостачання міста, сумісної з софтом «Globema DH.GIS» на базі «GE Smallworld».
 
Держпідприємство має врахувати існуюче та перспективне будівництво, можливість використання відновлювальних видів палива та альтернативних джерел енергії тощо.
 
Ціна угоди на 5% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 18,00 млн грн.
 
Три фірми одразу не допустили до аукціону. Компанія «Globema Sp. z o.o.» (Польща) начебто не підтвердила наявність аналогічного досвіду, ТОВ «Атон Інжиніринг» – наявність софту, а ТОВ «Пікл Проджект» – того й іншого, а також обладнання.
 
ДП «НДКТІ МГ» Мінрозвитку спершу допустили, а потім відхилили за рішенням АМКУ по скарзі «Globema Sp. z o.o.» через відсутність екологічної оцінки в технічному завданні.
 

Єдиним допущеним конкурентом було бахмутське ПП «Техенерго» директорки Раїси Дутки із Полтави зі статутним капіталом 100 грн. Суперник є засновником бахмутського ТОВ «Український центр екології та теплоенергетики» («УЦЕТ») разом із прописаними в окупованій Горлівці Оленою Мазуркевич та Яною Дідковською. Остання також керує полтавським ТОВ «Інженерний центр «Техенерго» Віталія Дідковського з Горлівки. 

 
Коментарі (0)