ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКоболєв пропонує зробити «Нафтогаз» єдиним постачальником для населення

Коболєв пропонує зробити «Нафтогаз» єдиним постачальником для населення

Глава НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв пропонує, щоб "Нафтогаз" надавав усі послуги населенню замість облгазів, але цей варіант експерти вважають сумнівним
Глава НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв пропонує, щоб "Нафтогаз" надавав усі послуги населенню замість облгазів, але цей варіант експерти вважають сумнівним, - заявив Качура в коментарі для UNN.
 
Інший варіант, який представив в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко, пропонує встановити максимальну маржинальність і державне регулювання. Щоб залишалася конкурентне середовище між постачальниками газу населенню, але в умовах державного регулювання.
 
"Ми надали уряду ще два дні, щоб вони прокомуніціровалі між "Нафтогазом", НКРЕКП, Вітренко, Шмигаль і Герус", - повідомив нардеп Качура. За його словами, главу профільного комітету ВР Андрія Геруса до цього не запрошували на зустріч для вирішення ситуації з тарифами.
 
Нагадаємо, в Україні з початку року підвищилися ціни на розподіл газу для населення. В результаті для деяких регіонів ціни виростуть в два рази. Перед Новим роком компанія "Нафтогаз" підвищила вартість газу на 14%.
 
Через підвищення тарифів, в українських містах почалися масові протести.
 
Коментарі (0)