ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Коболєв вважає, що проблем в Кривому Розі і Смілі можна було уникнути

Коболєв вважає, що проблем в Кривому Розі і Смілі можна було уникнути

Глава НАК впевнений, що проблеми з опаленням в Кривому Розі і Смілі можна було б вирішити швидше і простіше

Глава НАК впевнений, що проблеми з опаленням в Кривому Розі і Смілі можна було б вирішити швидше і простіше

Глава правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв вважає основним ураженням компанії за останні роки те, що вона не змогла пояснити своїм кінцевим бенефіціарам - населенню України - все вигоди реформи газового ринку.

"Нафтогазу" треба безпосередньо почати працювати з населенням - кінцевими споживачами газу і тепла", - назвав один із способів вирішення цієї проблеми глава" Нафтогазу ".

На його думку, якби компанія змогла працювати безпосередньо, то проблеми, подібні виникли зараз із затримками включення тепла в Кривому Розі або Смілі, можна було б вирішувати з вигодою для кінцевого споживача.

"Нам, правда, вдалося добитися великих перемог на зовнішньому ринку, але на внутрішньому фронті ми поки не дуже успішні", - констатував глава правління НАК.

Нагадаємо, близько 80 тисяч жителів Сміли скаржилися на те, що в місті не включили опалення навіть в лікарнях, дитячих садах і школах. При цьому чиновники навіть не намагалися прогнозувати, коли батареї стануть теплими.

У Кривому Розі опалення відключили 11 листопада. З понеділка, 12 листопада, в школах і дитячих садах Кривого Рогу, які залишаються без тепла, оголошені позачергові канікули. 13 листопада жителям Кривого Рогу дали тепло.

 

 
Коментарі (0)