ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКиян попереджають про масові обмеження руху

Киян попереджають про масові обмеження руху

Столицю чекають перекриття вулиць для автомобілів та зміна організації авто руху. Це пов’язано з проведенням у місті спортивних заходів. Однак, обмеження авторуху у столиці через змагання можливі лише в тому, випадку, якщо рівень забруднення повітря не пе
Завтра у Києві можливі обмеження руху транспорту у зв’язку з проведенням запланованих спортивних заходів: благодійної акції «Пробіг з вірою в серці», а також міжнародних велозмагань «Київська Сотка». Однак, якщо ситуація із рівнем забруднення повітря у столиці не поліпшиться, то організаторам рекомендуватиме утриматися від проведення спортивно-масових заходів, повідомляют у прес-службі Київської міської державної адміністрації.
 
У разі, якщо рівень забруднення повітря нормалізується і заплановані заходи відбудуться, передбачене часткове перекриття руху транспорту.
 
Так, велозмагання «Київська Сотка» триватимуть» з 9:00 до 15:00 за маршрутом: перехрестя вул. Миколи Ушакова та вул. Командарма Уборевича (Академмістечко) (старт) – вул. Миколи Ушакова – проспект Перемоги – Брест-Литовське шосе – с. Капітанівка – с. Забуччя – м. Ірпінь (окружна дорога, вул. Джерельна, вул. Університетська, вул. Соборна) – м. Буча (вул. Вокзальна, вул. Кірова) – пгт. Ворзель (вул. Крупської, вул. 1-го Травня, вул. Карла Лібкнехта) –                 с. Михайлівка-Рубежівка – с. Красне – гребля через Бучанське водосховище – с. Лісне – с. Мрія – с. Березівка – Брест-Литовське шосе – проспект Перемоги – парк Політехнічного інституту (фініш).
 
Під час проведення заходу за відповідним маршрутом призупинятимуть рух усіх видів транспорту, а учасників супроводжуватимуть автомобілі ДАІ.
 
Окрім того, у разі проведення благодійної акції «Пробіг з вірою в серці» перекриють рух транспорту з 9:00 до 13:00 за маршрутом проведення заходу: Софійська площа – вул. Володимирська – вул. Богдана Хмельницького – вул. Хрещатик (навпроти Головного поштамту) та у зворотному напрямку. 5 вересня з 21:00 до 15:00 6 вересня (на період монтажу/демонтажу сценічних конструкцій) рух перекриють на Софійській площі.
 
Також у разі проведення благодійної акції «Пробіг з вірою в серці» 6 вересня з 9:00 до 13:00 рух тролейбусів №№ 6, 16, 18 організують за маршрутом:
 
– маршрут № 6 – від Мінського масиву до станції метро «Лук’янівська»;
 
– маршруту № 16 – від вулиці Академіка Щусєва до Повітрофлотського шляхопроводу;
 
– маршруту № 18 – від вулиці Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу.
 
На цей період буде організоване безкоштовне автобусне перевезення за трасою: «Ст.м. «Лук’янівська» – вул. Артема – вул. Велика Житомирська – вул. Михайлівська – Європейська площа.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Київавтодор» продовжує роботи з капітального та поточного ремонтів асфальтобетонного покриття у дворах столиці. Сьогодні працівники підприємства відремонтували сотні об’єктів.

 

 
 
Коментарі (0)