ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКомітет ВР пропонує дозволити президенту самостійно комплектувати НКРЕКП

Комітет ВР пропонує дозволити президенту самостійно комплектувати НКРЕКП

Комітет ВР з ПЕК пропонує парламенту підтримати в цілому законопроект №7342-1, який дозволяє президенту самостійно доукомплектувати НКРЕКП до конкурсного відбору нових членів регулятора
Комітет Верховної Ради з паливно-енергетичного комплексу пропонує парламенту підтримати в цілому законопроект №7342-1, який дозволяє президенту самостійно доукомплектувати НКРЕКП до конкурсного відбору нових членів регулятора, повідомляє прес-служба комітету ВР з ПЕК.
 
Законопроект №7342-1 авторства депутатів Олександра Домбровського (БПП), Михайла Бондаря ( "Народний фронт") і Юлія Іоффе ( "Опозиційного блоку") передбачає, що таким чином президент зможе комплектувати НКРЕКП на термін не більше трьох місяців.
 
При цьому відкликаний альтернативний законопроект №7342 з майже ідентичним текстом, поданий раніше депутатами Олексієм Рябчин ( "Батьківщина") і Вікторією Войціцький ( "Самопоміч").
 

В кінці листопада НКРЕКП втратила кворум внаслідок звільнення одного з членів регулятора. Разом з тим номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП була сформована зі значним запізненням і недавно приступила до роботи. 

 
Коментарі (0)