ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПідвісні стелі, їх різновиди

Підвісні стелі, їх різновиди

Кожен з нас намагається зробити власне помешкання зручним та комфортним. Гарно виконаний ремонт, сучасний дизайн квартири /будинку свідчить про добробут власників

Кожен з нас намагається зробити власне помешкання зручним та комфортним. Гарно виконаний ремонт, сучасний дизайн квартири /будинку свідчить про добробут власників. Багато хто не надає особливого значення вигляду стелі. Це є недопустима помилка. Стеля може зробити ваше помешкання неповторним, додати необхідного шику, візуально збільшити простір кімнати, повноцінно доповнити інтер’єр помешкання. На сайті компанії  Алків (https://alkiv.ua/) до вашої уваги найширший вибір підвісних стель. Компанія має репутацію надійного партнера та великий досвід роботи.

Види підвісних стель.

На сьогодні підвісні стелі мають досить багато різновидів: від натяжних стель, що мають досить просте кріплення та не потребують багато часу для встановлення до складних конструкцій. Компанія пропонує клієнтам великий вибір таких стель. Саме у каталозі компанії Alkiv ви знайдете:

1.Плитку для стелі;

2.вологостійкі стелі;

3.касетні стелі;

4.дзеркальні та рейкові стелі;

5.акустичні стелі;

6.стелі з підсвіткою;

7.комплектуючі для стель.

Ці та інші підвісні стелі на сайті alkiv.ua.В нас є все, що може знадобитися при здійсненні монтажу вашої майбутньої підвісної стелі. З повним списком продукції можна ознайомитись на офіційному сайті компанії. Матеріали, з якими працюють наші спеціалісти, мають сертифікати якості. Компанія гарантує високу якість усіх запропонованих товарів. Компанія Alkiv працює з світовими лідерами з виготовлення підвісних стель та їх комплектування.

Підвісні стелі Rockfon.

Популярністю серед клієнтів компанії користуються підвісні стелі Rockfon. Стелі виготовляються з негорючого, теплоізоляційного матеріалу, мають високі акустичні показники, є вологостійкими. Вирізняються, серед інших представників даного товару, своєю легкістю монтажу та ефективністю використання. Екологічно чисті матеріали не завдають здоров'ю людини будь якої шкоди. Підвісні стелі Rockfon стануть яскравим доповненням вашого інтер`єру. Ідеальні кольори здатні надати вашому приміщенню ошатного вигляду. Стелі мають помірну ціну, у порівнянні з високою якістю продукції.

Підвісні стелі від компанії Алків надійні у використанні та довговічні. Наші спеціалісти нададуть розвернуту консультацію, щодо особливостей використання та монтажу будь якого з видів стель, що вас цікавить. Підвісні стелі від компанії Rockfon стануть для вас вигідним та корисним придбанням.

 
Коментарі (0)