ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКомунальне підприємство обікрало харків’ян

Комунальне підприємство обікрало харків’ян

Одне з комунальних підприємств Харкова роками обкрадало місто. Сума нанесених збитків перевищує 10 млн грн. Директора та бухгалтера КП вже арештовано.

Харківське КП «Жилкомсервіс» нанесло державі та місту збитків в особливо великих розмірах. Зокрема, директор підприємства Олександр  Яковлєв, користуючись службовим становищем, розтратив гроші КП на загальну суму 10,393 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

«За кілька років про «красу» цієї структури в Харкові не писав і не говорив тільки ледачий: Підвищені відрахування за послуги та неіснуючі роботи, знущання над мешканцями багатоповерхівок та невмотивовані витрати цього міського комунального підприємства, під керуванням мерії - викликали багато питань», - відзначив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Відтак, правоохоронцям вдалося довести шахрайські та корупційні схеми директора КП. Крім цього, взято під варту у бухгалтера «Жилкомсервісу».

«Розслідування справ стосовно чиновників, котрі роками безкарно грабують Харків, триває. Ця справа, в рамках якої пройшли перші арешти, далеко не на фініші і там ще буде достатньо важливого для громадськості та правоохоронців», - повідомив очільник МВС.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, чиновникам одного із столичних районів закидають вимагання хабара. Посадові особи хотіли отримати неправомірну вигоду від комунального підприємства за надання в оренду службового житла.

 
Коментарі (0)