ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКомунальники Дніпропетровщини «подарували» півмільйона боржникам

Комунальники Дніпропетровщини «подарували» півмільйона боржникам

У Дніпропетровській області комунальники недоотримали майже півмільйона гривень заборгованості від боржників. До таких втрат призвело невиконання підприємством претензійно-позовної роботи щодо стягнення коштів.

У Дніпропетровській області в м. Орджонікідзе інспектори Державної фінансової інспекції, під час проведення ревізії у КП «Міськсвітло», виявили порушення, які призвели до фінансових втрат в розмірі 534 тис. грн. Про це повідомили у прес-службі Держфінінспекції.

«Зокрема, через непроведення підприємством претензійно-позовної роботи щодо стягнення дебіторської заборгованості з боржників, недоотримано понад 475 тис. грн.», - зазначають у Держфінінспекції.

Крім того, посадові особи комунального підприємства, порушуючи законодавство, виплатили заробітну плату та переказали єдиний соціальний внесок, а також зайво списали бензин.

На посадових осіб вже складно 2 протоколи про адміністративне правопорушення, а матеріали перевірки підприємства направлено в Прокуратуру м. Орджонікідзе.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, автодорівці Сумської області зайво переплатили підряднику більше 700 тисяч гривень за паливно-мастильні матеріали. Крім того, було виявлено завищення тими ж підрядниками вартості використаних матеріалів.

 
Коментарі (0)