ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКомунальники оточили «Київенерго» боргами

Комунальники оточили «Київенерго» боргами

У «Київенерго» відзвітували про фінансове становище компанії. За даними підприємства, загальний борг комунальників перед ним збільшився майже на 40%.

Борг комунальних підприємств Києва за послуги електропостачання у період з 1 січня по 31 березня 2014 року збільшився на 143,8 млн грн (на 39,8%) і станом на 1 квітня 2014 року досягнув 505,4 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«Заборгованість за спожиту електроенергію «Київводоканалу» за вказаний період зросла на 104,7 мільйонів гривень і досягла 340,6 мільйонів гривень. Борг «Київпастрансу» — на 12,4 мільйонів гривень (39,9 мільйонів гривень), «Міськсвітло» — на 8,8 млн грн (33,4 мільйонів гривень). Заборгованість столичних комунальних підприємств по утриманню житлового господарства за I квартал поточного року зросла на 7,63 мільйонів гривень і становить майже 48,2 мільйонів гривень», – повідомляють в компанії.
 
Також суттєву заборгованість за послуги електропостачання мають столичні відомчі житлові будинки — 16,1 млн грн, «Київський метрополітен» — 13 млн грн, Державне КП «Київжитлотеплокомуненерго» — майже 5 млн грн, житлово-будівельні кооперативи — 2,6 млн грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», за тиждень мешканці трьох районів Києва залишаться без гарячої води. Столичні теплоенергетики скоригували час початку гідравлічних випробувань на теплових мережах міста.
 
Коментарі (0)