ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕнергетики "запалили світло" на Півдні України

Енергетики "запалили світло" на Півдні України

Комунальники повернули світло мешканцям Миколаївщини. Наразі працівники відновлюють електропостачання в населених пунктах Одеської області. В Мінрегіоні зауважують, що там негода зашкодила найбільше.

Комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків негоди. За останні 2 доби працівники повернули електропостачання жителям Миколаївщини. Наразі тривають роботи в 15 населених пунктах Одещини. Про це повідомляють «У.К.» в прес-службі Мінрегіону.

Під час ремонтних робіт в Миколаївській області працівники комунальних служб підняли 267 опор ліній електропередач. Наразі вони ліквідовують наслідки негоди в Одеській області. За повідомленням, її система електропостачання зазнала найбільшої шкоди. «Сильний вітер звалив опори, хуртовини замели під’їзди до них, через налипання мокрого снігу та обмерзання було обірвано лінії електропередач», – розповідають в Мінрегіоні. Більше 600 енергетиків працюють, щоб повернути світло мешканцям Одещини.

Як раніше повідомляли в «У.К.», станом на 9 лютого, в Одеській області внаслідок погіршення погодних умов залишилися знеструмленими 17 населених пунктів. Загалом з початку сильних морозів внаслідок ускладнення погодних умов було знеструмлене 1605 населених пунктів у 17 регіонах.

 
Коментарі (0)