ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКомунальників Миколаївщини зловили на фінансових махінаціях

Комунальників Миколаївщини зловили на фінансових махінаціях

Через фінансові махінації комунальне підприємство на Миколаївщині, що займається вивезенням сміття, переплатило своєму директору майже 2 мільйони гривень.

Комунальне підприємство у Миколаївській області, що займається вивезенням сміття, переплатило своєму директору понад 1,7 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Держфінінспекції.

Згідно з повідомленням, зайве витрачання коштів на суму більш як 1,7 млн грн виявили фахівці Держфінінспекції в Миколаївській області під час позапланової ревізії КП «Обрій-ДКП», яке вивозить тверді побутові відходи.
 
«Підприємство уклало господарські договори про надання послуг із завантаження та перевезення твердих побутових відходів на міський полігон із фізичною особою-підприємцем, яким є сам директор КП «Обрій-ДКП»», – йдеться в повідомленні.
 
Як з'ясували фінінспектори, комунальне підприємство оплатило послуги за перевезення відходів, загальний обсяг яких у 2,5 рази перевищив фактично прийнятий на захоронення на міському полігоні. Через це КП «Обрій-ДКП» переплатило підприємцю, тобто своєму директорові, понад 1,7 млн грн.
 
Матеріали ревізії передано Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області для розгляду та відповідного реагування.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Генпрокуратура вимагає визнати незаконною приватизацію трьох енергокомпаній: ПАТ «Дніпроенерго», ПАТ «Закарпаттяобленерго» та ПАТ «Донбасенерго».
 
Коментарі (0)