ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКонгрес США закликав відновити санкції проти Nord Stream 2

Конгрес США закликав відновити санкції проти Nord Stream 2

У листі республіканців з Палати представників Конгресу США говориться, що скасування санкцій, суперечить неодноразово звучало незгоди з добудовою газопроводу "Північний потік-2".

 

У листі республіканців з Палати представників Конгресу США говориться, що скасування санкцій, суперечить неодноразово звучало незгоди з добудовою газопроводу "Північний потік-2". Член Палати представників Конгресу США республіканець Майкл Мак-Кол і ще 20 його однопартійців з комітету із закордонних справ просять американську адміністрацію скасувати рішення про відмову від введення санкцій відносно Nord Stream 2 AG, компанії - оператора газопроводу "Північний потік - 2". Вони направили відповідне послання держсекретарю США Ентоні Блінкеном у вівторок, 1 червня.

На думку конгресменів, за допомогою "Північного потоку - 2" Росія зможе собі дозволити "подальше дестабілізуючий поведінку в Європі". А скасування санкцій, за їхніми словами, суперечить неодноразово звучало незгоди з добудовою газопроводу. Крім того, відзначають автори послання, ця відмова фактично означає, що США цінують інтереси Німеччини вище решти Європи. Політики вважають також, що реалізація проекту "не відповідає завданням адміністрації в сфері клімату".

В той же день в Конгрес США надійшов законопроект про негайне відновлення санкцій проти газопроводу "Північний потік - 2". Його автором є республіканець Фред Келлер. Конгресмен звинуватив президента США Джо Байдена в прагненні "знищити енергетичну незалежність Америки" і "послабити її позиції на світовій арені".

Чоловічі сліпоні з перфорацією. Найзручніша модель на літо!

Потужний блендер за доступною ціною. Точилка в подарунок!

Набір швабра + відро: миття підлоги займатіме лишь 10 хв!

Потужний монокуляр 16х52 + годинник у подарунок! У магазин ..

Дерево гранату від українскьіх агрономів! 3 саджанці

Великий вибір якісніх жіночіх піжам.

Із звіту Держдепартаменту США, спрямованого в Конгрес 19 травня, випливало, що дія санкцій проти компанії Nord Stream 2 і її гендиректора Маттіаса Варніга (Matthias Warnig) було призупинено відразу після їх введення в зв'язку з "національними інтересами" США. 25 травня Джозеф Байден пояснив це тим, що газопровід вже практично добудований і штрафні заходи на даному етапі стали б "контрпродуктивними". При цьому американський лідер підкреслив, що "не може наказувати Німеччини, що їй робити, а що ні".

 

 

 
Коментарі (0)