ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняКонкурси на посади в ДАБК скасували заради більшої відкритості

Конкурси на посади в ДАБК скасували заради більшої відкритості

Тепер в ДАБІ конкурси на заміщення вакантних посад будуть проводитися максимально відкрито

Тепер в ДАБІ конкурси на заміщення вакантних посад будуть проводитися максимально відкрито. Про це повідомила в.о. голови ДАБІ Олена Костенко.

"Конкурсна комісія повинна працювати прозоро. Раніше представники ЗМІ, громадських організацій та експерти не мали доступу до конкурсу. Відтепер цей механізм буде працювати у відкритому режимі з обов'язковою аудіо і відеофіксацією всього, що буде відбуватися під час конкурсу", - зазначила Олена Костенко.

Вона розповіла, що черговий конкурс повинен був відбутися 15 січня. Однак він був відкладений, щоб забезпечити в Держархбудінспекції максимальну відкритість і прозорість кадрових рішень, передає УНІАН.

У Державній будівельно-архітектурної інспекції України наказом від 14 січня було скасовано конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії "Б", який було оголошено 21 грудня 2019 р Згідно з наказом, був скасований конкурс на зайняття посади директора департаменту ДАБК у Дніпропетровській області, начальника відділу нагляду за діяльністю уповноваженого органу з питань архітектури та містобудування Департаменту ДАБК в Києві, начальника відділу правової роботи Департаменту ДАБК в Києві, а також замістити ІТЕЛ начальника відділу правової роботи в Департаменті ДАБК в Києві.

Кабінет міністрів призначив Олену Костенко першим заступником голови Державної архітектурно-будівельної інспекції 24 грудня 2019 р а 27 грудня 2019 року на неї було покладено виконання обов'язків голови ДАБІ.

 

 
Коментарі (0)