ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКраматорськ кинуть у темряву

Краматорськ кинуть у темряву

Мешканці Краматорська тимчасово залишаться без світла. Його мають намір відключити завтра через ремонтні роботи на підстанції.

Завтра деякі райони Краматорська будуть тимчасово знеструмлені через ремонтні роботи. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДТЕК.

«11 липня з 08:00 до 12:00 у Краматорську в мікрорайонах Лазурний, Станкострой, по вулиці Соціалістична і бульвару Краматорський, в селищі Біленьке а також частково по вулицях Ювілейній, Шкадінова, Леніна, Паркова, 19-го Партз'їзду і Палацовій персонал Краматорського РЕЗ ДТЕК Донецькобленерго буде проводити тимчасове відключення електропостачання», - йдеться в повідомленні.

А також пояснюється, що заходи необхідні для проведення ремонтно-відновлювальних робіт на електрообладнанні підстанції-100 кВ Соцмістечко.

При цьому зазначається, що основні об'єкти життєзабезпечення будуть тимчасово живитися за резервною схемою, у них не буде відключена електроенергія.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, енергетики повертають електрику жителям Слов'янська. Пошкоджені лінії електропередач і підстанції цілодобово відновлюють 12 бригад ДТЕК «Донецькобленерго».

 
Коментарі (0)