ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНавчання в Словакії - особливості

Навчання в Словакії - особливості

Для того, щоб у майбутньому можна було отримати високі вершини в кар'єрі, багато хто бажає навчатися за рубіж

Для того, щоб у майбутньому можна було отримати високі вершини в кар'єрі, багато хто бажає навчатися за рубіж. И навчання в словаччині - предпочтение для багатьох. Переваги подібного вибору - більш ніж достатньо. Так, державні ВУЗи Словакії навчають безкоштовно всіх, навіть іноземців. Є можливість продовжити навчання дистанційно, не здаючи вступні екзамени, через конкурс учасників.

Словацькі Вузи акредитовані відповідно до Болонської декларації, тому їх дипломи - загальноєвропейські стандарти. Їх приймають в будь-якій країні Євросоюзу, не вимагаючи додаткових підтверджень.

Якщо ви будете добре вчитися, то словацький університет планує стипендію.

У ВУЗах словаки забезпечують студентів громадським життям, у результаті відпадає питання касаемо пошуку та оренди житла.

Всі ВУЗи на цій сторінці тісно беруть участь у програмі ERASMUS +. Ви можете отримати статтю учасника в програмі за зауваженням, стабілізуватися та пройти практику в інших університетах Європи. Таким чином вдається значно розширити кругозор, а також потенціал.

Питання в цій країні охоплюється недорого - ціни на базові продукти харчування достатньо приймають.

Для іноземних студентів надається вид на житло. Таким чином ви можете проживати в Словаччині та подорожувати по Євросоюзу, включаючи пересічення зовнішніх кордонів Європи. При цьому не потрібні спеціальні візові документи протягом усього часу навчання в Словаччині.

Після того, як ви закінчите словацький університет, ви зможете змінити статус ВНЖ на будь-яку іншу, будь-то трудовою спорудою або підприємництвом. Таким чином у вас буде можливість залишатися жити і працювати в Євросоюзі.

При цьому термін навчання в ВУЗе країни будуть зафіксовані в загальний термін проживання в Словаччині. Через деяке час у вас буде можливість отримати громадянство в цій країні.

Крім усього прочого, у Словаччині стоїть видати прекрасне географічне розташування - воно знаходиться за поселенням з Чехією та Польщею, Австрією та Венгрією. Тут - неймовірно красива природа, відмінна екологія, відсутні високі виробництва. Ви будете слухати свіжим і чистим повітрям, що полезно для здоров'я. Тут м'який клімат.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)