ГоловнаНовини ЖКГТранспортКравцов остаточно звільнений з поста глави УЗ

Кравцов остаточно звільнений з поста глави УЗ

Повноваження глави Укрзалізниці Євгена Кравцова припинені достроково

Кабінет міністрів погодив звільнення Євгена Кравцова з посади глави Укрзалізниці. Відповідне розпорядження було оприлюднено на сайті уряду 3 лютого.

У розпорядженні сказано, що повноваження Кравцова припиняються достроково і він звільняється з посади відповідно до п.5 першої частини ст. 41 Кодексу законів про працю України.

Відповідно до зазначеного пункту передбачаються додаткові підстави розірвання трудового договору з ініціативи власника або уповноваженого ним органу з окремими категоріями працівників за певних умов. У випадку з Кравцовим, це припинення повноважень посадових осіб.

29 січня рішення про звільнення Кравцова з УЗ було прийнято наглядовою радою і передано Кабміну. Пізніше цю інформацію підтвердив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Він уточнив, що наглядова рада розірвав контракт з Кравцовим достроково, за що йому належить грошова компенсація. Наглядову раду розглядав і інший варіант відходу Кравцова - за його заявою, яке було написано в кінці грудня. Тоді Кравцов повідомив, що залишає УЗ в зв'язку з переходом на держслужбу.

 

 
Коментарі (0)