ГоловнаНовини ЖКГТранспортКравцов отримає від «УЗ» до 9 млн відступних

Кравцов отримає від «УЗ» до 9 млн відступних

За словами Кравцова, «Укрзалізниця» за час його роботи досягла кількох «історичних рекордів»

За словами Кравцова, «Укрзалізниця» за час його роботи досягла кількох «історичних рекордів»

Наглядова рада «Укрзалізниці» не мав формальних підстав для звільнення Євгена Кравцова з посади голови правління компанії, і тому за розірвання контракту з боку роботодавця він отримає близько 9 мільйонів гривень. Про «чималу» компенсацію Кравцов повідомив в Facebook.

«Формальних підстав для звільнення у членів наглядової ради не знайшлося. Якщо говорити моєю улюбленою юридичною мовою: вчора було прийнято рішення дострокового розірвання контракту з боку роботодавця з відповідною грошовою компенсацією керівнику. Вона не маленька, скажу відразу. Але, це - рішення акціонера. Зі свого боку, я був готовий продовжити роботу в транспортному секторі без грошових виплат за контрактом », - написав Кравцов.

Він розповів, що кілька останніх місяців наглядова рада АТ «Укрзалізниця» розглядав його звіт про роботу в компанії.

За словами Кравцова, в 2019 році майже всі KPI були виконані, а компанії вдалося досягти декількох «історичних рекордів», як фінансових, так і за обсягами пасажирських перевезень. Також в минулому році компанії вдалося реалізувати масштабні інфраструктурні проекти і почати процес первинного розміщення акцій на біржі (виходу на IPO).

«Ще скажу, що компанія зараз переживає одні зі своїх кращих часів практично за всіма показниками», - підкреслив екс-керівник УЗ.

Відзначимо, що звільнення Кравцова наглядовою радою буде коштувати компенсації його річної зарплати, яка в 2018 році склала майже 10 млн гривень, в минулому році - понад 9 млн гривень.

 

 
Коментарі (0)