ГоловнаНовини ЖКГТранспортКрим може отримати новий міжнародний автобусний маршрут

Крим може отримати новий міжнародний автобусний маршрут

У Криму виникла необхідність організації міжнародного маршруту «Сімферополь – Єреван».

Республіканський комітет Криму з транспорту і зв'язку звернувся до Міністерства інфраструктури Україні з проханням підтримати ініціативу Кримського вірменського товариства, яке подало клопотання про відкриття міжнародного автобусного маршруту «Сімферополь – Єреван».

Необхідність організації такого маршруту виникла у зв'язку зі значним подорожчанням квитків на авіаційний транспорт по маршруту «Сімферополь – Єреван».

Глава профільного комітету Микола Черевков вважає, що пропозиція відкрити такий автобусний маршрут заслуговує на увагу, оскільки шлях прямування маршруту буде пролягати через територію 4-х держав, що дозволить розширити міжнародні зв'язки, а більш низька вартість проїзду в порівнянні з авіаційним транспортом знизить фінансове навантаження на малозабезпечених громадян.

«Крім того, Крим зацікавлений у збільшенні обсягу в'їзного туристичного потоку», - додав Микола Черевков.

Можливість організації міжнародного автобусного маршруту загального користування «Сімферополь – Єреван» планується обговорити на рівні Міністерства інфраструктури України та Міністерства транспорту та зв'язку Республіки Вірменія.

УНН

 
Коментарі (0)