ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКрим наближається до першості за доступністю житла

Крим наближається до першості за доступністю житла

За підсумками 2012 року Крим займає 4 місце серед 27 регіонів України за кількістю укладених договорів про будівництво доступного житла.

Про це повідомив начальник управління житлових програм Рескомітету АРК з будівництва та архітектури Максим Скорін, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Ради Міністрів АР Крим.

«У минулому році в Криму в рамках програми будівництва доступного житла укладено 61 договір. Крім того, видано 24 кредита за програмою пільгового іпотечного кредитування», - повідомив начальник профільного управління Рескомбуду АРК.

Він також зазначив, що лідером з реалізації соціальної ініціативи Президента продовжує залишатися Київ, де з будівництва доступного житла укладено 676 договорів, а також Київська та Сумська області, де укладено 126 і 92 договорів відповідно.

Нагадаємо, у Криму в 2013 році в рамках програми будівництва доступного житла планується придбати 250 квартир. Так, купити житло на пільгових умовах зможуть жителі Сімферополя, Ялти, Феодосії та Красноперекопську.

 
Коментарі (0)