ГоловнаНовини ЖКГТранспортКрим повернули до життя

Крим повернули до життя

На півострові прибрані снігові замети на дорогах, відновлено електропостачання в населених пунктах. До кінця дня планується завершити роботи по очищенню снігових заметів на дорогах місцевого значення.

У Криму до теперішнього часу відновлено регулярне авіаційне, залізничне і автомобільне сполучення, а також ліквідовані наслідки складних погодних умов.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службы Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Криму.

Зокрема, на півострові прибрані снігові замети на дорогах, відновлено електропостачання в населених пунктах. До кінця дня планується завершити роботи по очищенню снігових заметів на дорогах місцевого значення. Поромна переправа в Керчі поки працює в обмеженому режимі, здійснюючи 2 рейси на день, вночі переправа закрита.

За оперативними даними, на території автономії всі заклади охорони здоров'я працюють у штатному режимі. Через аварії на теплотрасах і водопроводах 29 об'єктів освіти і 7 дошкільних установ поки залишаються закритими. До 14 лютого включно ремонтні роботи на цих об'єктах будуть завершені, подача тепла, і робота даних установ відновляться. У Криму продовжують працювати близько 200 стаціонарних пунктів обігріву та харчування, 27 пунктів працюють у цілодобовому режимі.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)