ГоловнаНовини ЖКГТранспортКрим сподівається на авіаперевезення з Україною

Крим сподівається на авіаперевезення з Україною

У Криму пояснюють припинення авіасполучення з Україною політичної обстановкою. Однак, на півострові сподіваються, що Київ все ж таки змінить своє рішення і дозволить відправляти літаки до Сімферополя і назад.

На півострові сподіваються, що незабаром українські та турецькі авіалінії переглянуть свої рішення щодо авіаперевезень в Крим. Про це заявив директор аеропорту Євген Плаксін, передає КІА.

«Ми відкриті для будь-яких міжнародних авіарейсів, включаючи перельоти з України. Але в зв'язку з політичною обстановкою в країні Міжнародні авіалінії України скасували всі рейси до Сімферополя до вересня. Турецькі авіакомпанії також перенесли свої рейси. Раніше 12% пасажирів із Сімферополя було в турецькому напрямі», - сказав пан Плаксін.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», аеропорт Сімферополь відкривається для міжнародних перельотів, відповідне розпорядження підписав голова уряду РФ Дмитро Медведєв. До речі, поки жодна авіакомпанія світу не заявила про початок польотів в Крим. Також в авиадокументах ІКАО аеропорт Сімферополь досі значиться закритим.
 
Коментарі (0)