ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим закликають не рекламувати туристам без графіка подачі електрики

Крим закликають не рекламувати туристам без графіка подачі електрики

«Влада» окупованого Криму просить не рекламувати півострів для туристів до затвердження графіка подачі електроенергії. За їх підрахунками, відпочивати в Крим приїдуть 8 млн осіб.

У анексованому Криму «місцева влада» закликає російських чиновників не рекламувати півострів до тих пір, поки не будуть затверджені графіки подачі електроенергії об'єктів курортно-туристичної сфери. Про це заявив «голова» окупованого Криму Сергій Акстонов, передає «Flash Crimea».

«До цього моменту не треба ніяких публікацій про привабливість турпродукту, інакше до нас приїдуть 8 мільйонів чоловік, і доведеться їх в Радміні розміщувати, матраци їм ставити і ставки для купання. Кожен турист повинен отримати за свої гроші те, на що він розраховував», - сказав Аксьонов.

Окрім того, «міністр» курортів і туризму Криму Сергій Стрельбицький, заявив, що схеми подачі електроенергії об'єктів курортно-туристичної сфери пройдуть узгодження найближчим часом.

Нагадаємо, проблеми з електропостачанням на території окупованого Криму, Російська Федерація вважає прийнятними. Окрім того, в РФ заявляють, що скарг кримчан щодо цієї проблеми не надходили.

 
Коментарі (0)