ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим знову майже на місяць залишиться без світла

Крим знову майже на місяць залишиться без світла

В анексованому Росією Севастополі в серпні відключатимуть електроенергію для житлових будинків.

На сайті підконтрольного Криму Уряду було опубліковано графік  відключень електроенергії, про що повідомляє Крым Реали.

Так звана місцева влада наголошує, що планові відключення електроенергії пов’язані з ремонтом трансформаторних станцій.

Варто зазначити, що не дивлячись на запуск третьої нитки енергомоста на весні 2016 року, все ще тривають  відключення світла.

Через проведення аварійних робіт на мережах водогону в Севастополі споживачі деяких районів досі  не отримують належної подачі води в нічний час. У  Сімферопольському, Ленінському,  Джанкойському  і Бахчисарайському районах анексованого Росією Криму вода не відповідає санітарним нормам, а на північному заході окупованого півострова та в самому Севастополі  було виявлено «відхилення від санітарних норм».  

З грудня 2015 року в Крим перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження електроопори в Херсонській області. Зараз Крим забезпечується за рахунок власної генерації електроенергії та генераторних установок з Росії і через Енергоміст з Кубані.

Нагадаємо, що 20 лютого 2014 року Верховна Рада України офіційно визнала Крим  і місто Севастополь тимчасово окупованими Росією. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії  після чого проти неї були введені численні економічні санкції зі сторони країн Євросоюзу.

 

 
Коментарі (0)