ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняКрим зробив ставку на газову незалежність

Крим зробив ставку на газову незалежність

У Криму розраховують пережити зиму за рахунок газу власного видобутку. На анексованому півострові відзначають, що зараз видобуток випереджає середньодобове споживання.

У Криму в майбутній осінньо-зимовий період передбачається повне забезпечення потреб у газі за рахунок власного видобутку. За даними прес-служби Державної Ради Криму, про це в ході відвідин станції підземного зберігання газу компанії «Чорноморнафтогаз» у Чорноморському районі повідомив Голова Держради Володимир Константинов, передає Перший Кримський портал.

«Видобуток випереджає середньодобове споживання. Є складнощі з газифікацією в окремих районах Криму. Але впевнений, що до кінця року велику частину питань вдасться вирішити», - зазначив спікер.
 
Він додав, що «зараз важливо визначити черговість проведення газифікації». «Що стосується проектно-кошторисної документації та фінансування, то з цим проблем немає, так як з федерального бюджету вже виділені кошти і в цьому році важливо їх освоїти. В цьому плані ми сповнені оптимізму», - підсумував пан Константинов.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Україна розраховує на залучення німецьких інвестицій у вітчизняну газотранспортну систему, закон про реформування якої Верховна Рада схвалила у першому читанні.
 
Коментарі (0)