ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКримчанам назвали дату відключення електроенергії

Кримчанам назвали дату відключення електроенергії

Жителів Криму попередили про масове відключення електроенергії. Причина - ремонт двох ліній. Також, можливо, буде знижено навантаження за графіком аварійних відключень.

В Криму 18, 22 і 25 травня будуть масово відключати електроенергію. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК «Крименерго».

За інформацією прес-служби, відомством отримано листи від «Кримської енергетичної системи», в яких йдеться про виведення в ремонт двох ліній: Сімферополь-Бахчисарай 220 кВ та Джанкой-Сімферополь 330 кВ, а також про можливе зниження навантаження за графіком аварійних відключень. «Ми повідомлені про ремонтному режимі ліній: Джанкой - Сімферополь буде ремонтуватися 18 травня і 25 травня з 6:00 до 19:00 і в цей же час - Сімферополь - Бахчисарай 22 травня», - йдеться в повідомленні.

До речі, при можливому аварійному відключенні магістральних ліній диспетчер «Кримської енергетичної системи» може вимагати від ДТЕК «Крименерго» застосувати графік аварійного відключення (ДАТ) для зниження рівня енергонавантаження. ГАО не зачіпають соціально-значимі об'єкти.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у кінці квітня через критичний стан розрахунків за спожиту електроенергію виникла загроза електропостачання півострова. Розмір боргу населення Криму за спожиту електроенергію протягом останнього часу зріс і становить 768,7 млн грн.
 
Коментарі (0)