ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКримчанам підвищили тарифи на воду

Кримчанам підвищили тарифи на воду

Нацкомпослуг підвищила тарифи на водопостачання та водовідведення для Криму. Нові ціни стосуватимуться як населення так і для інших категорій споживачів. Відповідні тарифи будуть діяти на півострові вже влітку.

З 1 червня тарифи на водозабезпечення Криму та Севастополя зростуть. Відповідне рішення прийняла Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Комісії.

Згідно з рішенням, Комісія встановила Кримському республіканському підприємству «Виробниче підприємство водопровідно-каналізаційного господарства Південного берега Криму» тарифи на централізоване водопостачання на рівні 5,82 грн за 1 куб. м (без ПДВ); на централізоване водовідведення - 4,98 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
Окрім того, Нацкомпослуг встановила КП «Севміськводоканал» Севастопольської міської ради тарифи на централізоване водопостачання в розмірі 5,03 грн за 1 куб. м (без ПДВ) і на централізоване водовідведення - 3,36 грн за 1 куб. м (без ПДВ). 
 
Обидва рішення вступають в силу з 01 червня 2014 р.Дані тарифи поширюються на послуги центрального водопостачання та водовідведення для потреб населення, так і на послуги центрального водопостачання для бюджетних установ та інших споживачів.
 
Нагадаємо, раніше Нацкомпослуг встановила тарифи Кримському республіканському підприємству «Виробниче підприємство водопровідно-каналізаційного господарства Південного берега Криму»на послуги централізованого водопостачання для потреб населення на рівні 2,11 грн за 1 куб. м (без ПДВ) та на послуги централізованого водовідведення - 1,67 грн за 1 куб. м (без ПДВ), КП «Севміськводоканал» Севастопольської міської ради на послуги водопостачання для потреб населення на рівні 2,84 грн за 1 куб. м (без ПДВ) та на послуги з централізованого водовідведення - 1,66 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
Коментарі (0)