ГоловнаНовини ЖКГТранспортКримчани більше платитимуть у трамваях

Кримчани більше платитимуть у трамваях

У Євпаторії підвищили вартість проїзду у громадському транспорті. Зміни пов’язані з подорожчанням електроенергії, - запевняють на підприємстві перевізника.

З сьогоднішнього дня у Євпаторії змінюється вартість проїзду у електротранспорті. Так, одна поїздка у міському трамваї коштуватиме 1,75 грн. Це на 25 копійок більше попередньої вартості, - повідомляє УНН.

Як пояснив директор КП «Трамвайне управління ім. І.А.Пятецкого» Олександр Мельник, зміна тарифу пов’язана з подорожчанням електроенергії і дозволить підприємству уникнути збитків і своєчасно проводити ремонт рухомого складу.

«Розрахунковий нормативний тариф становить 2,07 грн за одну поїздку, але враховуючи соціальну значимість електротранспорту, трамвайне управління прийняло рішення про незначне збільшення тарифу на проїзд», - зазначив Олександр Мельник.

Відповідно до діючого порядку, зазначений тариф погоджено з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством інфраструктури України.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ціни на проїзд у столичному громадському транспорті поки що не зростатимуть. Наразі квиток на проїзд у трамваї та тролейбусі коштує 1,5 грн, а жетон у метро - 2 грн.

 
Коментарі (0)