ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКримчани боротимуться з довгобудами

Кримчани боротимуться з довгобудами

Кримська влада наполягає на активізації робіт щодо незавершеного будівництва у регіонах автономії. Це питання триматимуть на постійному контролі.

У регіонах Криму необхідно прискорити вирішення питань подальшого використання об’єктів незавершеного будівництва. Про це заявив заступник Голови Ради Міністрів Криму Азіз Абдуллаєв, - повідомляє прес-служба відомства.

У тому числі, необхідно розглянути можливість введення таких об’єктів в експлуатацію, передачі до комунальної власності або експлуатуючим організаціям, списання або перепрофілювання.

«Зменшення кількості об’єктів незавершеного будівництва знаходиться на особливому контролі Кабінету Міністрів, тому потрібно відповідально підійти до виконання встановлених термінів», - підкреслив Азіз Абдуллаєв.

Республіканському комітету АРК з будівництва та архітектури доручено проводити щотижневий моніторинг виконання запланованих показників.

Варто зазначити, постановою Ради Міністрів Криму №67 від 9 квітня 2013 року створено Комісію з вивчення питань, пов’язаних з використанням об’єктів незавершеного будівництва, розташованих на території АРК. Основними завданнями Комісії є проведення інвентаризації об’єктів незавершеного будівництва, розташованих на території автономії та розгляд питань щодо їх подальшого використання.

 
Коментарі (0)