ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Кримські дитсадки закрили через відсутність тепла

Кримські дитсадки закрили через відсутність тепла

В Україні оголошено про стовідсоткове підключення до теплопостачання всіх обєктів соціальної сфери а також житлових будинків. Втім, деякі дитячі садки Бахчисарая все ж закрили через відсутність тепла.

У Бахчисараї (АРК) через відсутність опалення призупинили роботу чотирьох дитячих садків. Про це пише Укрінформ, із посиланням на прес-службу міськради Бахчисарая.  

«Згідно з розпорядженням Державного санітарного лікаря району Бахчисарая Лариси Боніної, призупинено експлуатацію дитячих дошкільних установ № 8,9,11,12 у місті Бахчисарай і дитсадка у селищі Научний», - повідомили у прес-службі.

За даними міської влади, всі дошкільні установи Бахчисарая повністю підготувалися до опалювального сезону і вчасно уклали договори з компаніями, що поставляють тепло, проте у встановлені терміни постачальники тепла не справилися з покладеними на них зобов'язаннями.

В результаті виконком розірвав договір з компанією «Енергозбереження» (Київ), укладено нові договори з іншими фірмами.

На даний час, зазначили у прес-службі міськради Бахчисарая, почалися роботи з підключення дитячих садків до тепломереж нових постачальників. Ймовірно, до 20 жовтня дошкільні установи матимуть тепло.

Як повідомляла «Україна Комунальна»
, за даними Мінрегіону станом на 16 жовтня наразі в Україні забезпечено опаленням 100% закладів соціальної сфери та житлового фонду. Зокрема, за інформацією відомства у Криму опалюються 100% дошкільних закладів.

 
Коментарі (0)